Servicii

Contabilitate

Expert GS & CA Prest S.R.L. va oferă o gama completă de servicii contabilitate cu scopul de a veni în întâmpinarea oricărei probleme, oferind servicii de la cele mai înalte standarde și având grijă că toți clienții să fie mulțumiți pe deplin. Obiectivul nostru este să oferim clienților cele mai bune soluții financiare, pornind de la analiza nevoilor și a condițiilor de lucru și personalizând serviciile oferite, în funcție de fiecare caz în parte. Pentru clienții noștri, acest mod de lucru și beneficiile obținute prin intermediul serviciilor noastre se traduc în progres, eficiență și succes in afaceri. Dintre cele mai importante servicii contabile oferite de către noi amintim: întocmirea statelor de plată și a declarațiilor lunare, depunerea acestora la administrațiile aferente, înregistrarea în mod sistematic și cronologic a tranzacțiilor efectuate, întocmirea și depunerea bilanțului contabil. Nu va putem oferi un tarif standard pentru serviciile contabilitate prestate de firma noastră deoarece acestea sunt personalizate în funcție de complexitatea activității pe care firma dumneavoastră o desfășoară.

Expertize contabile

Expertiza contabila este o formă de cercetare, în vederea lămuririi modului în care sunt reflectate situații de natură financiar-contabila. Având o experiență vastă în acest domeniu și o echipa formată numai din profesioniști, puteți apela la noi cu încredere în vederea efectuării unei expertize contabile. Pentru a efectua expertiza contabila firma noastră va trebui să aibă acces la documentele contabile in scopul realizarii obiectivelor. Nu va putem prezenta și o lista a tarifelor deoarece acestea sunt personalizate pentru fiecare client în parte. Astfel costurile pentru expertiza contabila vor fi făcute în funcție de activitatea dumneavoastră și de complexitatea lucrarilor.

Consultanță financiară

Instabilitatea și nesiguranța mediului de afaceri și a legislației în permanentă schimbare impune prezența unui profesionist contabil. Vă oferim toate serviciile de natură economică, contabilă, financiară și fiscală pentru eficiența afacerii dumneavoastră